Menuer

Forretter

 


Citrusmarineret laks
Skiver af citrusmarineret laks serveret med rejer kaviar dild citron og lækker cremefraiche krydderurt dressing. 

Laksesymfoni

Dampet laks, røget og marineret laks flot anrettet med rejer, kaviar dild og dressing.


Dampet laks
Anrettet med rejer, kaviar og citron samt lækker dressing.


Hønsesalat
Klassisk hønsesalat, med bacon, champignon og asparges anrettet på salat.

Ung hane
Stykker af grillet unghanebryst, serveret med salater, frisk ananas, ristet bacon og cremet karrydressing

Varmrøget laks
Serveret på bund af pluksalat, garneret med dild, frisk grøn asparges, krydderurter
og krydderurtedressing

Carpaccio
Tynde skiver rå okseinderlår med olivenolie og citronsaft, garneret med rucolasalat og basilikum og friskrevet parmesanost

Røget laks
Anrettet på avocadocreme, rugbrødscrumble, friske krydderurter

Tarteletter
med valgfrit fyld: høns i asparges, skaldyr i hummercreme, skinke m. asparges og ærter


Forretter serveres på tallerken og der serveres brød og smør til.

  

 

Hovedretter

 

Oksefilet

Serveres med dijonsennep sauce, sprøde ovnkartofler, friske grøntsager samt kålsalat.

Kalvesteg stegt som vildt
Kalvesteg med grønt sauté, Waldorfsalat, vildtflødesauce, pommes rissolle, samt surt og sødt.

Krondyr
Langtids braiseret krondyr med rødvin, rodfrugter og variation af årstidens grøntsager samt stegte kartofler og nøddefløde sauce

(Tillæg kr. 25,- pr. kuvert)

Perlehønebryst
Serveret med ristet kål, grønne asparges og estragon flødesauce samt pommes rissolle

Gris på gaflen
Kamfilet stegt som vildt, serveret med årstidens grønt, hvide kartofler, samt Waldorff salat, tyttebær og skysauce.

Lammesteg
Serveres med kartoffelsoufflé, lamme sauce og baconbønner samt blomkålssalat med sennep-honning dressing.

Helstegt oksemørbrad
Serveres med skovsvampe sauce, sprøde ovnkartofler og sauté af årstidens grøntsager samt kålsalat.
(Tillæg kr. 25,00 pr. kuvert)



Hovedretten serveres fra buffet. 

 

 

Dessert

 

Desserttallerken
Chokoladekage og mousse med is og frugtcoulis.

Nougatinekage
Serveret med lun frugtkompot og is.

Citron fromage
Serveret med flødeskum og hakket chokolade.

Creme Brulé
Serveret med sprødt brændt rørsukker.

Panna cotta
Italiensk vaniljecreme med blommekompot.

Islagkage
Hjemmelavet islagkage med årstidens bær/frugt.

 

Pris pr. kuvert                                                                    Kr.  295,-

Pris pr. kuvert inkl. husets vin til maden, kaffe & småkager samt natmad                                                                                                            Kr.  465,-

 

Prisen er inkl. lokaleje og standard opdækning.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 12:48

Hej
Hvornår starter mandagsbanko op igen?

Hilsen Dorrit

...
18.07 | 10:58

Hvornår starter bankospil op igen

...
03.09 | 14:41
Mad & drikkelse har modtaget 1
20.05 | 13:43
MANDAGSBANKO har modtaget 10
Du kan lide denne side