Sidst opdateret d. 1 oktober 2023

Vi er de nye forpagter i Tårnborg forsamlingshus, som har været så heldige at kunne overtage januar 2023.


Vi er altid klar med god service, hvor vi kan tilbyde forskellige muligheder til din næste fest, selskab eller mindedag. Vi kan udleje lokale eller hus som et nøglehus, som betyder at du kan leje lokalerne, samt hele huset af os eller vi kan sammensætte en pakke sammen, hvor i f.eks. kan medbringe drikkelse eller det i ønsker. Vi aftale sammen hvilke ønsker du eller i har, hvor vi kan tilbyde forskellige muligheder for tilkøb som f.eks. borddækning, slut rengøring, køkkenhjælp, servering, drikkelse, samt evt. hjælpe med mad til festen. 

 

Hver Torsdag er der banko kl. 18.50 og dørene åbner kl. 16.00. Til banko er der altid salg af smørrebrød, franskbrød med pålæg, pariser toast,  samt dagens ret, øl, vand, samt dagens kage. 

Vi har også varm mad ud af huset HVER TORSDAG med afhentning kl. 17.00-19.00, samt du kan bestille smørrebrød hver dag inden kl. 12.00 også kan det afhentes dagen efter i det tidsrum du ønsker. 

Vores lokale Dagli brugs lukkede desværre, så vi har valgt at tilbyde at overtage pakkeshoppen, som en service til vores lokale borger, men husk at hver eneste pakke og giver os 4,- og skal vi holde service til de lokale har vi brug for pakker :)


Vi glæder os til at møde dig i vores lokale forsamlingshus.

Mvh

Thomas & Marianne Thor Jensen